Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Ткаченко закликав росіян до інтеграції

19 грудня, 00:00
Ukrainian daily newspaper "The Day" P.just {text-align: justify; text-indent: 5%} Ткаченко закликав росіян до інтеграції Віталій ПОРТНИКОВ, «День»Москва «Менталітет народів наших країн так переплівся, що їх неможливо розділити», — підкреслив спікер Верховної Ради України Олександр Ткаченко, на зустрічі з головою Держдуми Росії Геннадієм Селезньовим.

Серед інших співрозмовників української парламентської делегації варто назвати прем’єра Євгена Примакова, голову Ради Федерації Єгора Строєва, міністра закордонних справ Ігоря Іванова, голову правління Центробанку Віктора Геращенка. Було очевидно, що московські співрозмовники задоволені таким підходом українського спікера до двостороннього діалогу — адже багато слів з того словника, що запропонував на переговорах Ткаченко, давно вже прописалися у словнику російської політичної еліти, обтяженої інтеграційними комплексами. Саме тому з ентузіазмом було зустрінуто й виступ Ткаченка у Держдумі — депутати, занепокоєні не стільки проблемами економіки власної держави, скільки ситуацією навколо Іраку, радо вітали колегу, що засудив американську акцію.

Однак ніякі цифри, звичайно, не схарактеризують теплу атмосферу розмов голови українського парламенту в російській столиці. На жаль, вдало підібраний протокол лишився майже непоміченим занепокоєними іракськими подіями ЗМІ Росії...

№244 18.12.98 «День»
При використанні наших публікацій посилання на газету обов'язкове. © «День»

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати