Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Уже другий рік поспіль

Закарпаття запрошує на літню кіношколу «Скалка’ 2019»
07 серпня, 11:46

Урочище поблизу Ужгорода ентузіасти мріють перетворити на справжній Голлівуд. Кіношколу в наметовому містечку вони проводитимуть вже другий рік поспіль.

Упродовж тижня, ті, хто марить кіно, вивчатимуть ази кінематографа, працюватимуть з професійною технікою, зніматимуть та монтуватимуть справжні короткометражки, які згодом продемонструють публіці.

«Кіношкола розрахована на активну креативну молодь, але строгих обмежень за віком немає, орієнтовно 18—35 років. Учасники табору будуть жити в наметах у чудовому мальовничому урочищі, з гарною природою, розташованому біля річки. Протягом тижня учасники прослухають основи продюсування кіно, сценарної майстерності, режисури, художньої постановки, операторської та акторської майстерності, монтажу. Торік у кіношколі брали участь молоді польські кіношники, оператор документальних фільмів та сценарист. Учасники можуть бути з будь-якої області України, їм потрібно лише дістатись до Ужгорода з власним наметом і мати медичну страховку на час таборування (це десь до ста гривень)», — розповів координатор проєкту Павло Гомонай.

Тих, хто хоче спробувати, закликають заповнити анкету (http://tiny.cc/eesnaz). Стартує проєкт 12 серпня, участь — безоплатна.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати