Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Кому бубликів?

Принц Вільям та Кейт Міддлтон слухали про проблему безробіття під час готування випічки
18 вересня, 11:46

Пекарня бубликів у Східному Лондоні радше звикла приймати голодних відвідувачів нічних клубів та робітників, ніж членів королівської родини. Проте у вівторок герцог і герцогиня Кембриджські здійснили несподіваний візит до знаменитої цілодобової пекарні на Брік-Лейн, засукавши рукави та поринувши в процес випічки.

Пара почула, як магазин був змушений скоротити години роботи під час пандемії коронавірусу. Їм також розповіли, як, незважаючи на це, магазин дарував їжу місцевим жителям.За день, оглянувши Східний Лондон, Вільям і Кейт також відвідали сусідню мечеть Східного Лондона та Лондонський мусульманський центр у Шадвелі.

Там вони спілкувались у чаті з волонтерами, які готували та доставляли їжу вразливим членам громади під час пандемії, а також складали ліки та продукти.

Герцог і герцогиня також зустрілися з тими, хто скористався підтримкою проекту, який отримав фінансову допомогу від Національного тресту з надзвичайних ситуацій — покровителем якого є принц Вільям.

Раніше цього дня королівські особи розмовляли з групою безробітних на Лондонському мосту Jobcentre, які втратили роботу в умовах пандемії і зараз отримують підтримку для повернення до праці. Роботодавці також розповіли про свій досвід допомоги людям знайти роботу під час спалаху.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати