Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На публіку вперше після літніх канікул

Дружина принца Едварда стала покровителем авіаційної швидкої допомоги у долині Темзи
11 вересня, 11:49

Графиня Уессексська вперше здійснила публічний візит після літніх канікул королівської родини. Софі відвідала салон швидкої допомоги Thames Valley (TVAA) на аеродромі Уайт Уолтем, який вона патронує,  щоб допомогти розпочати святкування 21-ї річниці. Візит графині відбувся напередодні Національного тижня швидкої медичної допомоги.

Графиня зустріла екіпаж авіаційної швидкої допомоги та провела час у розмові з колишніми пацієнтами, які поділились своїм життєвим досвідом надання допомоги.

Шарлотта Баллард, 27 років, з Гемпширу, отримала серйозні травми в автокатастрофі в 2013 році після того, як з’їхала з автомагістралі A34 в місті Ківлі, штат Беркшир, і впала на 30 футовий набережну. Її надихнула підготовка фельдшера після повернення в 2015 році на зустріч з екіпажем, який лікував її.

«Я до цього накопичувала кошти на торт», — сказала вона графині. Шарлотта отримала кваліфікацію в липні цього року і сподівається працювати на авіаційних машинах швидкої допомоги після п’ятирічного досвіду в інших місцях.

Софі стала покровителем благодійної організації в січні 2019 року, і тоді в заяві TVAA було зазначено: «Особисто скориставшись своїм експертним екіпажем у 2001 році, графиня дуже добре знає, як кожен день кожен із співтовариств може бути терміново в потребі надзвичайно важлива служба організації».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати