Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Не бути байдужими

Герцогиня Кембриджська у центрі дослідження вагітності «Британія» провела «Тиждень обізнаності про втрату немовлят»
16 жовтня, 12:04

Кейт Міддлтон відвідала Національний центр дослідження викиднів «Томмі» в Імперському коледжі Лондона, щоб зустрітися з сім’ями, які втратили немовлят, та поспілкуватися з провідними експертами у галузі дослідження вагітності, догляду та підтримки (в рамках «Тижня обізнаності про втрату немовля»).

Щороку у Великобританії відбувається близько 250 000 викиднів і 11 000 позаматкових вагітностей, тоді як 3000 немовлят мертвонароджені, а 2000 помирають незабаром після народження. В опитуванні YouGov, яке провели  у вересні 2020 р.,  більше половини людей  заявили, що вони: або особисто постраждали від вагітності зі втратою дитини, або знають когось, хто це зробив. «Тиждень обізнаності про втрату немовляти» (9-15 жовтня) - це унікальна можливість для людей зібратися разом та підтримати та підтримати пам’ять сімей, які страждають.

Джейн Бревін, генеральний директор центру «Томмі», сказала: «Втрату немовлят часто сприймають як «одну з таких речей» і те, що «не передбачалося». Таке фаталістичне ставлення сприяє тому, що зміни не відбулися. Втрата немовляти - одна з найсердечніших речей, яку може пережити будь-яка сім’я, і яка переживає занадто часто, але часто тихо через цю стійку стигму у суспільстві.

Як повідомляє королівська прес-служба: «Сьогоднішній візит підкреслює, як важливі служби продовжують підтримувати сім’ї у всій Великобританії та зменшують частоту викиднів за допомогою наукових досліджень.

Ці благодійні організації відіграють ключову роль у допомозі постраждалим від смерті дитини, надаючи експертну інформацію та підтримку сім’ям на кожному етапі вагітності».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати