Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

ІНША ДУМКА

23 березня, 00:00

— Річ у тому, що формування делегацій від Донецької області на установчий з’їзд НСНУ проходило поза партіями. Партії буквально за три дні до установчого з’їзду ухвалили рішення про те, що ми — учасники цього процесу. В Донецькій області займалися організацією цього з’їзду дві групи, які представляли депутатську групу «Разом!». Це група Романа Безсмертного, яку представляв Антон Клименко, і група Петра Ющенка, яку представляв Євген Талишев. Вважаю, що формування делегацій проходило не тільки неорганізовано, воно проходило й недемократично. Кожен із керівників, який формував делегацію, формував її з досить вузького кола людей, які були йому з тих чи інших причин близькі. Тобто не було представництва всієї Донецької області, всього п’ятимільйонного Донбасу, тому делегації не представляли інтереси всіх прихильників Віктора Ющенка. Причини цієї неорганізованості в тому, що цим не займалися політичні партії — вони б не допустили тих ситуацій, які склалися. Просто цим займалися люди, далекі від партійного будівництва, від партій. Ось і отримали ми те, що отримали.

Особисто у мене і з Клименком, і з Талишевим чудові стосунки. Інтереси нашої партії «Солідарність» були представлені і в тій, і в іншій групі. Ми не були ущемлені. Але я все одно підкреслюю: не можна узурпувати — ні Талишеву, ні Клименку — права на цю партію.

Зараз ми готуємося до проведення обласної установчої конференції. Вважаємо, що на цій конференції повинні бути представлені всі територіальні одиниці Донецької області і всі партії, які увійшли до НСНУ, а також усі активісти, які брали участь у президентській кампанії Віктора Ющенка.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати