Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Хочу почути людей...»

Надія Савченко пообіцяла відстоювати права переселенців у Верховній Раді
07 червня, 10:23
ФОТО РЕЙТЕР

Візит Надії Савченко став для Слов’янська справжньою несподіванкою. Без охорони, простою і близькою до людей — такою побачили її сьогодні жителі міста. Саме тоді біля будівлі виконкому на мітинг зібралися переселенці, яким припинили виплату коштів. Ця акція протесту проходить по всій Україні, повідомляють місцеві ЗМІ.

Поспілкуватися з ними приїхала Надія. Як розповіла Надія Савченко, вона приїхала до Слов’янська, щоб почути людей: «Просто хочу побачити, що думають люди, як і що відбувається, тому що у Верховній Раді, здалеку, не видно».

Люди зверталися з різними проблемами: адресна допомога, виплати «дитячих» грошей, продовження довідки переселенця, робота народних депутатів на дільниці. Всі питання Надія записувала. «Місцеві проблеми мені зрозумілі, але я поки не знаю як їх вирішити, — зауважила льотчиця. — Але робитиму до кінця, поки не згорю».

Вислухавши проблеми людей, які зібралися, Надія Савченко захотіла поспілкуватися з місцевою владою особисто. Зайшовши до приймальні, народний депутат поговорила з міським головою Слов’янська Вадимом Ляхом і його заступниками за закритими дверима.

На той час біля адміністративної будівлі зібралося вже декілька десятків жителів. Народний депутат пообіцяла їм боротися до кінця і відстоювати права переселенців у Верховній Раді.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати