Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Спадкоємці Сталіна і Гітлера

Путінський та лукашенківський режими пішли фронтальною війною на Україну. Наші Збройні Сили дають гідну відсіч, ворог зазнає великих втрат
24 лютого, 15:54

Путінський режим розпочав повномасштабну військову операцію проти України, об’єкти воєнної та стратегічної інфраструктури в українських містах та селах піддаються ракетним ударам. Російські війська атакують наступ з неба і на суші, тривають удари зі сходу, півдня та півночі. Проти нашої держави наступає не тільки Московія, а й її сателіт – лукашенківській режим. Оперуючи імперсько-радянськими імперативами, два диктатора остаточно з’їхали з розуму і діють за лекалами Сталіна і Гітлера (напад був здійснений після 4-ї ранку – так само, як це зробили нацисти в 1941-му). Путін прийняв найгірше рішення з тих, що були можливі – знищення української держави, яка досі не піддавалася на його погрози, шантаж та гібридну війну.   

Українська армія тримає оборону і відбиває ворожі атаки – на одеському, херсонському, запорізькому, донецькому, луганському, харківському, чернігівському, житомирському, волинському напрямках. Україна розірвала дипломатичні відносини з Росією. Президент Володимир Зеленський та військово-політичне командування України постійно інформують громадян про ситуацію. «Збройні Сили України ведуть тяжкі бої, відбиваючи атаки російської армії по всій території нашої держави. Нашим військовим потрібна підтримка. Головне – їм потрібна підтримка нашого населення. У нас армія потужних людей. Наше населення – це також потужна армія. Тож підтримайте наших військових», - заявив Володимир Зеленський.

Окремий фронт – інформаційний. Мета агресора – не тільки військові удари, а й розповсюдження дезінформації та сіяння паніки серед українського населення. Тому наша задача – не споживати інформацію від агресора і не піддаватися паніці. Зберігати спокій.  Ми, журналісти газети «День», тримаємо стрій і виконуємо свою роботу – інформуємо суспільство про події в Україні та аналізуємо поточну ситуацію. Довіряйте нам та офіційним джерелам інформації.

А ще Україна очікує на міжнародну підтримки. Де ті «пекельні санкції», від яких здригнеться Росія?.. Ми вдячні за підтримку міжнародним партнерам, але зараз нова реальність, яка потребує жорстких і болючих дій по відношенню до Кремля. Нам потрібен надійний міжнародний тил. Агресора необхідно повністю ізолювати від цивілізованого світу і допомагати Україні всіма засобами чинити опір.

Печатна версії газети у зв’язку з подіями, цієї п’ятниці не буде. Ми слідкуємо за ситуацією і оновлюємо наш сайт.

Вірте в себе і Україну! Ми єдині, ми сильні, ми переможемо!

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати