Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«День» вітають

28 грудня, 13:56

Натхнення і неповторності вам

Дорогий, любий «День»!

Нарешті йде на полицю історії 2012 рік. Він був суперечливий, складний, тяжкий. У ньому були успіхи й поразки, радощі та печалі. Та хай собі йде...

Сердечно, щиро вітаємо шановний колектив дивовижного, патріотичного «Дня» з Новим, 2013-м, роком. Сподіваємося, що і надалі на нас чекають цікаві публікації.

Ми впевнені, що ви нас не засмутите й не розчаруєте. Бажаємо, наші любі, здоров’я кожному з вас і вашим рідним, затишку в домівках.

Також вітаємо й зичимо усяких гараздів, доброго самопочуття, успіхів шанувальникам, дописувачам, читачам газети.

Розуміємо, що 2013 рік буде нелегким у різних аспектах. На жаль, від нас це не залежить. Але, як написала наша шановна, люба пані Ліна Костенко, «Єдине, що від нас іще залежить, — принаймні вік прожити як належить». Усім і собі цього бажаємо.

Шановні! Любі! Молоді та мудрі! Щиро зичимо вам усім звершень і злетів до мети та досягнень у всьому, неповторності й краси в році новому!

Із повагою та любов’ю діти війни, кияни Ніна ОПЕРЧУК, Олена РОЖНЯТОВСЬКА, Людмила ШПАК, Тамара ІСААКЯН, Міла КОКУН, Лариса КРУПЧЕНКО, Світлана ЖДАНОВА

***

Шановна Ларисо Олексіївно!

Щиро вітаємо вас та ваш колектив з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаємо кожній родині сімейного добробуту, радісних дитячих усмішок, здоров’я, любові, миру і процвітання!

Нехай Новий рік увійде до вашої оселі добрим і радісним, принесе злагоду і достаток, натхнення на нові вагомі здобутки.

Хай доля щедро обдаровує всілякими благами, а друзі та ділові партнери ніколи не розчаровують! Дякуємо колективу за правдиву та цілеспрямовану лінію висвітлення подій по відновленню та утвердженню демократії та справедливості в Україні.

Микола ВАЛЬКО, голова громадської організації «Відродження — Левки», с. Левки, Чернігівщина

***

Дякуємо за кожен день на сторожі інтересів здоров’я громадян

Шановна Ларисо Олексіївно та колектив газети «День»!

Від імені Центру громадянського представництва «Життя» та Коаліції громадських організацій «За вільну від тютюнового диму Україну» вітаємо вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

2012 рік приніс нам низку довгоочікуваних перемог. Завдяки прийнятим антитютюновим законам, в Україні нарешті зникла реклама тютюнових виробів, куріння заборонено в приміщеннях кафе, барів та ресторанів, а на пачках сигарет з’явилися малюнки-попередження про наслідки куріння! Такі законодавчі ініціативи сприятимуть подальшому зменшенню поширеності куріння.

Зичимо вам у новому році міцного здоров’я, невичерпної енергії, радості від життя! Принагідно висловлюємо подяку за ваш внесок у боротьбу за поліпшення здоров’я українців.

Щиро дякуємо за кожен ваш день на сторожі інтересів здоров’я громадян! Ми любимо читати «День»!

З повагою Андрій СКІПАЛЬСЬКИЙ, Ганна ГОПКО, Світлана СИДОРОВА, Юлія СОЛОХА, Лєра РАТУНДА

***

Дорога Ларисо Олексіївно! Сердечно вітаю вас і ваших колег із Новим роком! Нехай Господь надихає вас на нові проекти, на здійснення всього задуманого! Радісного Різдва, гарного настрою, смачної куті та веселої коляди!

З повагою Євгенія СОХАЦЬКА

***

Дякуємо за підтримку, довіру та розуміння

Шановна Ларисо Олексіївно!

Висловлюємо вам свою високу повагу та щиру вдячність за підтримку «Мистецького Арсеналу» 2012 року!

«Мистецький Арсенал», який є найперспективнішим проектом у сфері культури України, а в майбутньому має стати провідним центром українського мистецтва й культури, сьогодні потребує вагомої підтримки держави, бізнесу, усього українського суспільства.

Ми впевнені, що лише у партнерстві та за об’єднання зусиль можливо реалізовувати соціально значущі для країни проекти. І надзвичайно вдячні за те, що свій внесок у розвиток діяльності «Мистецького Арсеналу» зробила щоденна газета «День». Також хочемо сердечно подякувати вам за підтримку соціальних проектів нашого фонду, а особливо — за довіру та розуміння важливості тієї справи, яку ми робимо. Бажаємо великих успіхів у вашій суспільно важливій діяльності!

Із повагою та надією на подальшу співпрацю директор благодійного фонду «Мистецький Арсенал» Ольга ВІЄРУ

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати