Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Газету «День» вважаю газетою майбутнього України...»

28 травня, 00:00

Шановна Ларисо Олексіївно!

Корисний вплив вашої газети позначився на моєму бажанні поділитися своїми думками, висловити свою точку зору на події, що відбуваються в Україні. І ваша газета знайшла можливість їх опублікувати. За що я вам удячна. А взагалі я почала дружити з вашою газетою давно. Причина така.

Одного разу в одній зі статей газети «Вечірні вісті» поряд з ім’ям Марчука було й ваше прізвище. А ім’я Марчука мені було відоме ще з Радянських часів. І Євгена Кириловича, зі слів старшого брата, я знала як високоосвічену, ділову й порядну людину. І на мій погляд, перспективи розвитку України, як самостійної незалежної держави, я не бачу, якщо при владі не будуть люди подібні до Євгена Кириловича.

Так от, побачивши ваше прізвище поряд з ім’ям Марчука, я зрозуміла, що ви зі спільної команди однодумців. І не помилилася.

Газета «День» на своїх сторінках підіймає дуже важливі для держави Україна проблеми, які в історичному плані важко переоцінити. Лише на сторінках «Дня» наголошувалися всі найважливіші події в становленні незалежної держави, починаючи з подій часів Київської Русі. І, що дуже важливо, редакція газети висвітлювала події не упереджено, з якогось одного боку, а розміщувала публікації альтернативного плану, даючи читачеві можливість самостійно зробити оцінку того або іншого матеріалу.

Багато цікавих публікацій газета присвячує видатним державним особам, аналізу поточних подій, що відбуваються в країні.

Важливою подією в діяльності редакції вважаю видання бібліотеки «Дня». Її вирізняє висока історична й інтелектуальна значущість для українського суспільства. Вважаю, що ці книжки мають бути в бібліотеках усіх вищих навчальних закладів України, адже вони найкращим чином, з високою мірою аргументації висвітлюють історичний матеріал. Зокрема не залишило мене байдужою ваше повідомлення про видання в бібліотеці «Дня» двотомника «Екстракт 150», який я придбала в Одесі в «Книжковій крамниці». Там же придбала книжку Оксани Пахльовської «Аve, Eurоpa!». Газету «День» вважаю газетою майбутнього України. Вона публікує матеріали про життя молоді, її сучасну орієнтацію, її ставлення до історичних подій.

Днями я отримала поштову звістку про посилку. І коли на пошті довідалася, що це посилка від редакції «Дня», була незмірно щаслива. Мене до глибини душі зворушила ваша увага до такого скромного читача як я.

До речі, «Гіацинтове сонце» придбати в «Книжковій крамниці» не встигла. Але ваш подарунок вирішив цю проблему. Альбом конкурсних фотографій безмірно потішив мого чоловіка, «давнього» фотографа-аматора.

Побажаю вам, шановна Ларисо Олексіївно, і вашому колективу міцного здоров’я й успіхів у справах, необхідних для процвітання нашої держави, й успіхів у особистих справах.

Iз повагою, Надія КОЛОДЄЄВА, Одеса

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати