Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

РЯДКИ З ЛИСТIВ

Про життя в Горлівці
15 жовтня, 00:00

Шановна редакціє!

З часів незалежності України у нас у Горлівці, та й взагалі в Донбасі так само стоять пам’ятники Леніну на кращих площах, перед виконкомами. Створюється враження, що ось-ось повернеться комуністичний режим. Нам відповідають, що пам’ятники Леніну охороняються законом і переміщувати їх до музеїв не можна.

Що б відповіли фахівці з цього питання у вашій газеті? Я повинен відзначити, що я постійно виписую п’ятничний номер вашої газети, і це — цілий пласт нових знань.

Весь Донбас зараз завалений газетами «Комуніст», у яких відкрито закликають до підривної діяльності. Хотілося б, щоб у «Дні» було більше статей про доходи та пільги депутатів ВР. Щоб люди подумали, чи потрібні вони нам і скільки. Хотілося б більше знати про Голодомор 1932—1933 років під керівництвом Комуністичної партії; про проведення Нюрнберзького процесу над комунізмом; про євроінтеграцію; про вступ до НАТО...

Треба швидше викривати комуністичне минуле і сьогодення. У наших газетах освітити ці питання неможливо. А Симоненко відкрито виступає: звільнення України прийде зі Сходу!..

Олександр РАГІН, інвалід ВВВ, Горлівка, Донецька обл.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати