Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

47 нагород!

Юні українці вдало виступили на чемпіонаті світу з бразильських шашок
05 вересня, 11:35
ФОТО НАДАНО МІНІСТЕРСТВОМ МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

У турецькому Ізмірі завершився II чемпіонат світу з бразильських шашок серед молоді, юніорів та юнаків. За підсумками змагань у шести вікових категоріях з класичної, швидкої та блискавичної гри на рахунку української збірної 47 медалей, 22 з яких — найвищого ґатунку, повідомляє dsmsu.gov.ua.

Спочатку боротьба точилася за нагороди у розділі блискавичної програми, де українські спортсмени завоювали 17 нагород. Чемпіонські титули здобули Андрій Махонін, Софія Петровська, Росана Гринишин-Крук, Дарина Лобанова, Данило Агарков, Анастасія Глушко, Кирило Леонов, Фелікс Шепель.

«Срібло» у своєму активі мають Тимур Золотар, Андрій Блоха, Анастасія Губарєва, Анна Зозуля, Олександр Шнейдер та Віра Попруга. А Данило Курілкін, Олександр Коваль та Єлизавета Дружук — «бронзу».

Наступного дня проходили змагання зі швидкої гри. Українська збірна команда додала до своєї скарбнички ще 15 медалей. Чемпіонами світу з бразильських шашок зі швидкої гри стали Тимур Золотар, Софія Петровська, Росана Гринишин-Крук, Дарина Лобанова, Данило Агарков, Анастасія Глушко, Олександр Шнейдер, Фелікс Шепель.

Срібні нагороди завоювали Софія Брунковська, Андрій Махонін, Никіта Гераськін, Анастасія Губарєва, Віра Попруга. Бронзові медалі— Данило Курілкін, Олександр Коваль.

За підсумками виступу з класичної гри української збірна команда додала до своїх нагород ще 15 і випередивши команди Польщі та Китаю, очолила загальнокомандний залік світової першості у цьому виді програми.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати