Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

I ТАКЕ БУВАЄ

26 січня, 00:00

У Німеччині чоловік потрапив у пастку в зледенілому туалеті

Водій чеської вантажівки Петро Земан зупинився на одній із техстанцій у Німеччині й вирішив скористатися туалетом на вулиці. Поки водій робив свою справу, кабінка туалету обмерзла на вітрі при -20 градусів морозу. Двері намертво пристали до одвірка, і чоловік не зміг їх відчинити. «Я думав, що загину, там було дуже холодно. Я кликав на допомогу, але ніхто не чув мене», — розказує 58-річний Земан. Зрештою, крики почув один із водіїв, який також вирішив скористатися місцевими зручностями. Визволяти чеха з крижаного полону довелося кільком чоловікам.

Корова врятувалася від спеки в басейні

У Бразилії проблеми діаметрально протилежні. Корова, що потерпала від сильної спеки, перелізла через огорожу й влаштувала заплив у басейні. Цей дивний випадок стався в містечку Таубате. Останніми днями там тримається висока навіть для Бразилії температура — близько 40 градусів за Цельсієм. Корова, рятуючись від неймовірної спеки, перелізла через огорожу довкола будинку і попрямувала прямо до басейну. «Я почула шум і вийшла подивитися, що там відбувається, після чого побачила найбільш абсурдну річ у світі — корову в плавальному басейні!» — розказує господиня дому, в який навідалася парнокопитна «гостя». Жінка одразу ж викликала пожежників, що б ті витягли тварину з води. «Це було перше подібне завдання за 20 років моєї роботи, це було справдi дивно», — сказав представник пожежної бригади, який витягувала корову з води.

Мишка-терористка

У Єгипті миша зірвала виліт літака, повідомили в середу місцеві ЗМІ. Напередодні, коли єгипетський літак готувався вилетіти з Каїру до саудівського міста Джидду, в проході між кріслами пасажирів пробігла миша. Протягом години члени екіпажу шукали порушницю спокою, але безуспішно. Миша становить певну загрозу безпеці польоту, оскільки може згризти пластикову ізоляцію дротів і порушити роботу приладів. Пасажирів, серед яких був саудівський посол у Єгипті Хишам ан-Назир, попросили пересісти в інший лайнер єгипетської авіакомпанії, повідомляють єгипетські ЗМІ.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати