Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

I ТАКЕ БУВАЄ

04 серпня, 00:00

Жінка зі смертю мозку народила дитину

Хвора на рак пацієнтка Сьюзен Торрес, життя якої підтримують завдяки апарату штучного дихання, народила у вівторок в лікарні штату Вірджинія дівчинку вагою приблизно 800 г. Дитина, яка отримала ім’я Сьюзен Енн Кетрін Торрес, має зріст приблизно 34 см. Зведений брат пацієнтки, Джастін, розповів, що під час пологів жодних труднощів не було, і дівчинка почуває себе добре, повідомляє newsru.com. Лікарі вирішили провести пологи, коли тиск хворої пацієнтки став нестабільним і виникла загроза життю плоду. Вагітність Сьюзен Торрес тривала 26 тижнів, у той час як нормальна вагітність триває 40 тижнів. За словами лікарів, у дівчинки, незважаючи на недоношеність, великі шанси на виживання. У 26-річної Сьюзен Торрес, яка працювала медичним дослідником, 7 травня трапився колапс, викликаний недіагностованою меланомою у мозку. Лікарі встановили діагноз «смерть мозку», однак виконали прохання чоловіка і підтримували її життя, щоб плід міг розвинутися. Після народження дитини родичі планують відключити Сьюзен від апарату штучного дихання й провести її в останню дорогу.

Помста сусідам на CD

У Інтернеті продається диск для помсти сусідам, які надто голосно слухають музику, кричать або шумлять будь-яким іншим чином.CD, на якому записано 20 композицій, коштує близько 27 доларів. У комплект також входять затички для вух. Як сказано на сайті gadgets.co.uk, де диск виставлено на продаж, «вони потрібні для того, щоб захистити вас і зберегти ваш розум». Рекламний текст на сайті закликає купити диск з композиціями і потішитися солодкою помстою. Досить лише включити один з шумових ефектів на повну потужність і заткнути вуха (або вийти погуляти на півгодини). Результат не примусить себе довго чекати.

Беззубий украв... зубні щітки

У бразильському місті Рібейрао Прето поліція затримала беззубого чоловіка, який намагався украсти в супермаркеті кілька зубних щіток. Повідомляється, що 32-річного Едного Родрігеса було помічено охороною завдяки камерам спостереження у момент крадіжки 7 зубних щіток. Коли до злодія підійшла прибула за викликом поліція, той розпочав категорично все заперечувати, повідомляє ananova. Як підтвердження своєї непричетності до крадіжки зубних щіток Родрігес продемонстрував правоохоронцям свій беззубий рот. Однак у результаті він все ж визнав свою провину. «Я не знаю, навіщо я це зробив. Я знаю, що зробив безглузду річ. Адже у мене немає зубів, про що я думав?», — засмучувався Родрігес в інтерв’ю місцевим ЗМІ.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати