Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Команда пригод» України готова змагатися за справжні випробування

05 серпня, 00:00

Проведення щорічних змагань «Мальборо. Команда пригод» в Україні схоже на захоплюючий марафон. Як вже повідомлялося, відбір кандидатів розпочався два місяці тому. І ось на прес-конференції, яку провели на теплоході «Карпати», було представлено вісімку української «Команди пригод», яка вийшла до півфіналу. 20 річні щасливці, серед яких — одна дівчина, один одружений, один курець(!), два медики, — котрі пройшли відбірковий етап акції серед ста тисяч учасників з усієї країни, незабаром вирушать у відбірковий табір у гірському містечку Арламов, розташованому на кордоні Польщі з Україною. 4 дні хлопці будуть змагатися в багатонаціональній команді разом з представниками Росії, Чехії, Словаччини, Румунії та Польщі — на джипах, рафтах, гірських мотоциклах і верхи на конях. За результатами цих змагань серед найнеприступніших хребтів гірської гряди Бешади на південному сході Польщі і співбесід з інструкторами компанії Adventure Tours, будуть оголошені по два переможці з кожної країни, які у вересні візьмуть участь у справжньому випробуванні на Дикому Заході (США, штат Юта). Маленьке містечко Моаб на річці Колорадо стане центром радіальних маршрутів для всіх етапів випробування командного духу.

Переможцями конкурсу журналістів визнано Руслана Свіріна й Олександра Сульдіна (телеканал «Інтер»), а також Олександра Бєлєнького («Наша газета+»), Юрій Лисенко («Спортивна газета»), Максима Симороза («Київ-радіо-плюс») та Олександра Панченка («Олімпійська арена»). Вони також поїдуть у відбірковий табір, щоб готувати «гарячу інформацію» з трас, тим самим беручи участь у другому турі журналістських змагань.

Грамотно підготовлена і відмінно проведена прес-конференція вкупі зі спортивно-туристичною «вилазкою на природу» не залишила нікого з колег-журналістів байдужими. У репелінгу (порятунок тих, хто зазнав корабельної аварії) і рафтингу (спуск на канатах) міг випробувати себе кожний з присутніх. Причому — під керівництвом висококласних інструкторів.

... Але, напевно, командний дух наших молодих співвітчизників чекає на головне випробування по поверненні на Батьківщину. А непогано було б, якби наші півфіналісти і фіналісти «Команди пригод» самі стали інструкторами. Що б, як і в інших країнах, — пригоди продовжувалися.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати