Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Коротко / СПОРТ

09 липня, 00:00
ТЕНІС

В Уїмблдоні завершився міжнародний тенісний турнір з призовим фондом — $11750 тис. У чоловічому одиночному розряді у фіналі американець Піт Сампрас у важкому п’ятисетовому поєдинку переміг хорвата Горана Іванішевича — 6:7 (2:7), 7:6 (11:9), 6:4, 3:6, 6:2. У жінок була першою чешка Яна Новотна, котра переграла француженку Наталі Тоз’я — 6:4, 7:6 (7:2).

У чоловічому парному розряді перемогли голландці Якко Елтінг і Пол Хаархус, у жіночому — швейцарка Мартіна Хінгіс і Яна Новотна. У «міксті» несподівано перемогли білорус Максим Мирний і американка Серена Уїльямс.

ФУТБОЛ

Як з’ясувалося, найкращий італійський футбольний клуб «Ювентус» намагався придбати молоду зірку англійського футболу Майкла Оуена, котрий виступає за англійський «Ліверпуль». «Оуен — це гравець майбутнього і ми намагалися придбати його перед чемпіонатом, — говорить генеральний директор «Юве» Лучано Моджі, — Ми спостерігаємо його вже близько двох років. На жаль, нам не вдалося підписати контракт із Майклом. Але наш клуб буде прагнути купувати саме таких гравців».

ГИРЬОВИЙ СПОРТ

На відкритому чемпіонаті Росії з силового жонглювання гирями перше місце серед дівчат і золоту медаль виборола... шестикласниця Виноградівської загальноосвітньої школи № 1 із Закарпаття Тетяна Дорогій.

Вона виконала норматив кандидата в майстри спорту й отримала запрошення на перший чемпіонат світу з силового жонглювання гирями, який пройде наступного року в Росії, повідомляє

Василь ЗУБАЧ, «День».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати