Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Наливати теж треба вміти

25 вересня, 00:00

22 вересня в ірпінському нічному клубі «Заїр» відбувся шоу-конкурс барменів «Lucky Mix», організований школою сучасного барменського мистецтва «Planet Z» і торгівельною маркою «Lucky Strike». Напої для коктейлів надало СП «Марком».

До участі в підсумковому конкурсі було запрошено три київських бармени, по два з Харкова та Дніпропетровська й один з Ірпіня. Після тестів з теорії й історії барменського мистецтва, конкурсанти показали всім присутнім чудеса швидкісного змішування, приготування коктейлю із зав'язаними очима і довільний виступ із складанням авторського рецепту. Крім конкурсу, на вечірці були показові виступи барменів із «Planet Z» і вільна дегустація американського хіта цього року коктейлю «Лонг-Айленд Аайсед Ті».

Ярослава Ролдугіна з Києва компетентним журі було визнано абсолютним переможцем змагання та нагороджено справжнім срібним шейкером. Друге місце посів киянин Дмитро Ковальов, а третє — Олександр Серпутько з Ірпіня.

Примітно, що сьогодні у нас існують дві незалежні барменськi структури — Асоціація і Гільдія. Гільдія, очолювана Сергієм Кадацьким, головою «Planet Z», об'єднує 55 барменів. Цілком можливо, що в недалекому майбутньому Гільдія та Асоціація зіллються й утворять Федерацію.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати