Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Особливостi нацiональних гастролей

21 серпня, 00:00

19 серпня, напередодні Дня незалежності України, група «Скрябін» провела зустрічі з журналістами, які були організовані «Нашим радіо».

У останню декаду літа музиканти проведуть тур із шести концертів у чотирьох містах Канади, де також візьмуть участь у офіційних урочистостях на честь нашого свята. Упорядником гастролей є компанія «Кенедіан Глобал», якій також належать ексклюзивні права на випуск і поширення нового синглу «Еутерпа». Крім групи «Скрябін», у цьому проекті беруть участь Андрій Підлужний (Ніч-лава) і, можливо, Юлія Лорд. Та головними його учасницями є жительки яворівщини, виконавиці народних пісень цього архаїчного краю. На жаль, цей диск продаватиметься поки що тільки лише на американському і австралійському континентах.

Крім цього, «Скрябін» і Юлія Лорд закінчують роботу над новим альбомом «Стриптиз». До його виходу автори зберігають задум у таємниці. Навряд чи він пов'язаний із майбутніми виборами, оскільки, на запитання про нинішній вплив політики на музикантів, Кузьма відповів: «Якщо людина не має сильного его, то політика на нього діє. Був період, коли вона на нас подіяла — після туру за партію зелених у мене була глибока депресія. Однак сьогодні ми якось навчилися з цим боротися».

На своєму оновленому web-сайті в «Глобал Юкрейн» «Скрябін» детально знайомить із майбутньою поїздкою на береги Онтаріо.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати