Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Посиденьки з Галиною Вдовиченко

Маленьких львів'ян та гостей міста запрошують на зустріч з відомою письменницею
03 червня, 14:56

Два дні тому «День» повідомляв про добру справу від «Видавництва Старого Лева» – доброчинну акцію, спрямовану на підтримку дітей, які після початку повномасштабної війни росії проти України опинились за кордоном та потребують українських книжок (див. публікацію «Процес триває. Львівське видавництво залучає до добрих справ» від 1 червня 2022 року.  – Т.К.).

І вже нова подія від «Лева» на часі. Попри 100 днів війни нині.

Видавництво запрошує читачів на зустріч з письменницею Галиною Вдовиченко – авторкою книг про 36 і 6 котів, Чорну-чорну курку, чарівних Містельфів та серії листівок-казок, написаних упродовж останніх трьох місяців. «Будемо читати книги, говорити про котів, дива, мир, дружбу та відчуття дому – і все це у товаристві улюбленої авторки», – зазначено у повідомленні.

Довідково:

Галина Вдовиченко – письменниця та журналістка. Закінчила філологічний факультет Львівського національного університету ім. Івана Франка. До 2017 року працювала у газеті «Високий Замок». Дебютувала у 2008 році – з романом «Пів’яблука». У 2011 році вийшла перша книжка Галини Вдовиченко для дітей – казкова повість «Мишкові Миші». Відтоді світ побачили книжки «Чорна-чорна курка», «Ліга непарних шкарпеток», «Містельфи», роман «Найважливіше – наприкінці» та чотири книги «36 і 6 котів».

Варто додати, що Галина Вдовиченко – прихильниця і велика приятелька «Дня» і неодноразово брала участь в опитуваннях, що їх пропонував і проводив наш часопис.

Зустріч з письменницею відбудеться у неділю, 5 червня, о 14.00 у кав'ярні Kulturrra (Львів, вул. Старознесенська, 24-26).

Вхід вільний.

Гарних розмов ніколи не буває забагато.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати