Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Пригоди головної ялинки

Під час церемонії відкриття було людно, гамірно та навіть гаряче
21 грудня, 19:51

Головна ялинка країни таки засіяла вогнями, як і планувалося, у день Святого Миколая. Правда, церемонія відкриття відбулася з пригодами. Після урочистого запалення вогнів запустили феєрверки та піротехніку. Як повідомляє «Київ Інформ», після цього за спиною у ведучого церемонії, з боку Софійського собору, загорілась декорація. «Не хвилюйтеся, все нормально, зараз все загасять... 2020 рік», — пожартував він.

Як з’ясувалося згодом, полум’я перекинулося на дощик на м’якій іграшці, яка прикрашала ялинку. Рятувальники швидко загасили пожежу, однак глядачі почали потроху розходитися після несподіваного інциденту. Подивитися на новорічну красуню, перед відкриттям якої було так багато дискусій через капелюх на верхівці, прийшли сотні людей. Брали з собою, як бачимо з фото, і дітей, і їхніх іграшкових улюбленців.

Цього року головна ялинка країни — штучна, заввишки понад 30 метрів. Її підсвічують 10 кілометрів гірлянд та прикрашають півтори тисячі іграшок. Крім Софійської площі, святкові локації облаштували біля Арки дружби народів, на пішохідному мосту та Володимирській гірці, Андріївському узвозі й Контрактовій площі.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати