Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Що діти пишуть до «Скриньки бажань»?

У Палаці «Україна» упродовж Новорічно-різдвяних свят щоденно показують малюкам по дві вистави на день
27 грудня, 10:15
ВИСТУПАЮТЬ УЧАСНИКИ СПОРТИВНО-ТАНЦЮВАЛЬНОГО АНСАМБЛЮ «ПУЛЬС» / ФОТО АРТЕМА СЛІПАЧУКА / «День»

Щорічно на головній сцені нашої країни представляють нове масштабне феєричне шоу, яке з аншлагами відбувається впродовж зимових канікул. Традиційно ці програми дивляться діти не лише нашої столиці, а й спеціально приїжджають школярі з різних куточків України. Цьогоріч режисер Ірина Герман разом із своєю творчою командою представили казку «Скринька бажань». Перед тим як потрапити до зали, маленьким глядачам пропонують написали свої бажання до Морозенка, а записочки класти у «Скриньку бажань», яку організатори дійства поставили у фойє Палацу «Україна». Завдяки цим листам батьки, бабусі й дідусі зможуть дізнатися про мрії своїх дітей, а також про те, який подарунок малеча хоче побачити під ялинкою.

За словами постановників різдвяного мюзиклу-феєрії, казка «Скринька бажань» поєднала різні жанри мистецтва. У дійстві беруть участь молоді й талановиті артисти Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтв. До роботи над виставою також долучилися відомі українські артисти. Зокрема, гурти «ТІК», «Время и Стекло» та співачка Ірина Білик, які переспівали свої найпопулярніші хіти.

За сюжетом головні герої Крижинка та Буруль розказують дітям про казкові світи, де живуть усім невдоволені Буркотуни, найбільші ледарі та марнотратці часу Лінюхи, а ще — завзяті бешкетники Замазури... Різноманітні пригоди відбуватимуться на сцені, доки Крижинка та Буруль зможуть пройти всі перешкоди і зібрати у «Скриньку бажань» всі дитячі мрії та віднести листи до Морозенка.

Нині школярі молодших класів мріють не лише про цукерки, ляльки, трансформери і гаджети, а й мають дуже важливі мрії — аби на Новорічні свята повернувся зі сходу живий і здоровий тато або старший брат, щоб швидше мир прийшов у нашу країну... і це показує, що росте покоління дітей-патріотів.

За словами генерального директора Палацу «Україна» Романа Недзельського, якби у нього була можливість написати записку до «Скриньки бажань», то він має мрію, щоб «ми всі жили в щасливій країні, щоб наші діти мали достойне майбутнє. А з такими прем’єрними показами та масштабними мюзиклами для дітей ми можемо сміливо дивитися у майбутнє».

Шоу демонструватимуть до 8 січня.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати