Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Це здійснилось!»

Першу медаль чемпіонату світу в історії вітчизняного сноубордингу Україні принесла Аннамарі Данча
07 лютого, 10:32
ФОТО НАДАНО ФЕДЕРАЦІЄЮ ЛИЖНОГО СПОРТУ УКРАЇНИ

«Це здійснилось!», так емоційно прокоментували новину про перемогу українки на офіційній фейсбук-сторінці Федерації лижного спорту України. «Срібна медаль у паралельному слаломі у Парк-Сіті!!! Приклад багаторічної невпинної праці спортсмена, а точніше спортсменки, тренерів (бо це завжди команда), родини і багатьох організацій, — ідеться в повідомленні. — Аннамарі Данча — вдруге виводить Україну на світовий подіум. У 2010 році це було «золото» чемпіонату світу серед юніорів. Сьогодні все по-дорослому.

Аннамарі Данча, старший тренер Валерій Белінський, Марина Чундак, Йосип Пеняк старший, а також Закарпатська обласна державна адміністрація та Закарпатський центр олімпійської підготовки і багато інших (їх завжди немало у житті спортсмена), хто зробив свій внесок у цю українську перемогу сноубордингу, — всім велика вдячність!»

«Я 10 років учасниця кубків світу, чемпіонатів та трьох Олімпійських ігор, і нарешті такий високий результат. Я вдячна собі в першу чергу за внутрішню роботу над собою, за впертість та наполегливість у тренуваннях, за віру в себе, за високий аналіз який провожу останнім часом, за розвиток який, мабуть, приходить із віком», — так написала сама Аннамарі в мережі «Інстаграм» про свою перемогу, передає tsn.ua.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати