Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Цирк нашого дитинства»

Так називається нова програма, яку кияни та гості нашої столиці зможуть побачити до квітня
26 січня, 17:59
ФОТО ОЛЕКСІЯ ІВАНОВА

Цирк — це те саме місце, де дорослі знову стають щасливими дітьми. Тут серйозні чоловіки та поважні жінки регочуть і забувають про свій вік. Саме тут глядачі забувають про проблеми й немов поринають у країну дитинства, де панує добрий настрій і веселощі, а для дітей — це клондайк позитивних емоцій!

За словами генерального директора — художнього керівника Національного цирку України Людмили Шевченко, сьогодні, коли фактично йде війна на сході, коли тисячі переселенців покинули свої домівки, в цирку діти та їхні батьки знайдуть розраду, щоб хоч трошки забути про страхіття, яке принесли російські найманці і терористи «ДНР» і «ЛНР» на нашу землю. Нову програму можна назвати ретро, бо вона складена з кращих зразків циркового мистецтва: акробати, гімнасти, жонглери,  клоуни, дресировані тварини...

Після досить великої перерви на київський манеж повернувся суператракціон з «Африканськими левами та уссурійськими  тиграми» (на фото) — дресирувальники Юлія  та Микола Козирєви. Глядачі зі стажем пам’ятають, що ці підопічні В. і Л. Шевченків довгий час були помічниками легендарної пари дресирувальників, а нині самі знані майстри.

Номер із «Екзотичними тваринами», під керівництвом Ю.Козирєвої, з особливою цікавістю дивляться маленькі глядачі. Лами, колючі  дикобрази, непосидючі мавпи, красиві поні, носухи, дикий кабан, хитра лисиця, красива чорнобурка, камерунські кози та інші тварини дивують своєю майстерністю.

Класику жанру покажуть «Акробати на моноциклі» під керівництвом Віталія Кучеренка. Унікальний номер «Еквілібр»  продемонструє Ольга Амподістова, а «Вищу школу верхової їзди» покажуть наїзники під орудою Руслана Яремчука.

Артисти Михайло Значені та Олег Мустіяц у номері «Музична ексцентрика» продемонструють уміння вправно володіти різними музичними інструментами.

Комічні «Веселі пожежники» від Олега Рибченка стануть сюрпризом для глядачів, адже номер  виконується вперше. Також розважають публіку бронзові призери Міжнародного циркового фестивалю в Монте-Карло — комік-тріо «ЕКІВОКІ».

У програмі бере участь  шоу-балет Національного цирку України під керівництвом хореографа  Владислава Грудиніна. До речі, всі артисти виступають під живу музику оркестру, лауреата джазових фестивалів України, Італії (головний диригент Марк Резницький). Постановником дійства є Марія  Рємньова.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати