Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Успішний старт

Українські легкоатлетки стали призерками міжнародних забігів
16 вересня, 19:08
ФОТО REUTERS

Українська стрибунка із жердиною Марина Килипко посіла друге місце на останньому для себе легкоатлетичному старті сезону, що відбувся у швейцарській Белінцоні, передає УНН з посиланням на дані ФЛАУ. У Беллінцоні рекордсменка України зі стрибків з жердиною Килипко показала такий же результат, як і білоруска Ірина Жук та гречанка Катеріна Стефаніді — 4,50 м. Але за спробами наша атлетка посіла вищу позицію, ніж суперниці. Вона друга. Перемогла словенка Тіна Шутей (4,70 м).

Нагадаємо, цього тижня у Загребі та Белінцоні відбулися змагання з легкої атлетики, які завершилися для українок завойованими медалями. Так, на дистанції 400 м з бігу з бар’єрами на «Memorial Borisa Hanzekovica» Анні Рижиковій підкорилася срібна медаль змагань. Її результат рівняється 54,87 сек. Перемогла в цьому забігу представниця Панами Джанна Вудрафф — 54,67 сек.

У швейцарській Белінцоні відбулася легкоатлетична зустріч в рамках «Gala dei Castelli», яка входить у «World Athletics continental tour silver level series». Там виступила наша Вікторія Ткачук на дистанції 400 м з/б та фінішувала третьою з результатом 54,75 сек.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати