Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Від 5 до 90

Нова колекція Михайла Вороніна та трішки літератури
10 березня, 00:00

Цього разу показ нової колекції концерну «Михайло Воронін» розпочався не зовсім звичайно. А з презентації роману «Тина» — літературного дебюту Анастасії Рибчинської. Утім, сам Михайло Воронін нічого незвичайного в цьому не вбачає, наголошуючи, що завжди допомагав і допомагає талановитій молоді, хоч у якій би сфері діяльності вона себе проявляла. До того ж, нескладно побачити між романом і колекцією певний зв’язок. «Тина» — це спроба розповісти про емоційні переживання молодої сучасної жінки, які, як нескладно здогадатися, багато в чому пов’язані з чоловіками. Чоловіками, які хоч і народжені фантазією письменниці- дебютантки, але вони з’явилися не з порожнечі, а з реального життя. Наприклад, із того, яке якраз і було представлене на подіумі.

У колекції знайшли відображення кілька тем, що позначають найбільш значущі події в житті людини протягом усього її шляху — від 5 до 90. Дитинство, безшабашне студентство, перший досвід роботи, серйозне почуття, весілля, подорожі, кар’єрне зростання, визнання досягнень, прагнення розваг, зрілість, мудрість... Адже всі ці епізоди впливають не лише на внутрішній стан людини, а й значною мірою позначаються на її зовнішності і, звісно, одязі. І все ж Михайло Воронін залишився вірний собі: всі «етапи великого шляху» створені в класичному стилі. Суворий і підтягнутий образ — в елегантному діловому костюмі та більш розкутий, завзятий і азартний — у повсякденному, відповідному місцю та часу. Цього року простежується різка зміна силуету: довжина піджаків у повсякденному одязі покоротшала, а що ближче до святкового та вечірнього — довжина збільшується. Відповідно, брюки можуть бути як різко звужені донизу у святковому одязі, так і різко розширені в повсякденному та спортивному.

У колекції представлені костюми з традиційних дорогих шерстяних тканин. Шерсть — тканина інтелектуальна, що вимагає чистих ліній і елегантних рухів. Використовується чиста вовна, вовна із додаванням мохеру, кашеміру, мерсеризованої віскози, що додає виробам легкого мерехтіння. Сучасний вигляд мають костюми з вельвету різних відтінків і рапорту. Веселий і яскравий квітковий візерунок вибраний для нетрадиційно використовуваної джинсової тканини. З неї виконані класичні костюми для молоді.

Жилети знову активно повертаються в моду, прикрашаючи та доповнюючи як класичний, так і неформальний стиль. Вони стають яскравою та самостійною частиною костюма, дивуючи своєю співзвучністю з незвичайними вузлами краваток і шийних хусток.

Утім, треба визнати, колекція лише пропонує варіанти для реалізації ваших фантазій.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати