Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Залишилася дружина та двоє синочків...

У Житомирі попрощалися із загиблим 24-річним десантником Артемом Гульцьо
22 грудня, 09:48

Герої грудня...

На фронті знову гаряче. Нещодавно вперше за багато днів агресор накрив українські позиції «Градами», також російсько-терористичні війська використовують заборонені Мінськими угодами важкі міномети. Наші військові у разі загрози особовому складу придушують вогневу активність окупантів, повідомляють на сайті Міноборони. На жаль, ми знову майже щодня отримуємо страшні повідомлення про загиблих внаслідок дій ворога захисників. «День» продовжує публікувати історії людей, яких ми втратили, вони мають і надалі жити в нашій пам’яті. Сьогодні розповідаємо про 29-річного Павла Корнелюка, командира взводу другого батальйону 25-ї окремої повітрянодесантної бригади, та 47-річного Анатолія Твердолу, командира протитанкового взводу роти вогневої підтримки 9-го батальйону 59-ї окремої мотопіхотної бригади, 24-річного старшого солдата 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ВДВ Артема Гульцьо.


21 грудня в Житомирі було оголошено днем жалоби: опівдні рідні, друзі, побратими, громадськість прощалися із загиблим у зоні АТО 24-річним десантником Артемом Гульцьо. Церемонія прощання відбувалася у 25-му гарнізонному будинку офіцерів. Старший солдат 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Високомобільних десантних військ Артем Гульцьо загинув під час виконання військових обов’язків 19 грудня біля Верхньоторецька Донецької області.

Артем родом із міста Дружба Сумської області. У Житомирі проживав з 2011 року, служив у 95-й бригаді за контрактом. У тяжкому горі нині його батьки, дружина та двоє  маленьких синочків, які залишилися без тата.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати