Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

росіяни на Донеччині розстріляли трьох українських військовополонених, - "Азов"

07 жовтня, 11:11

Український БпЛА 12 бригади спеціального призначення Національної гвардії "Азов" виявив, як російські окупанти розстріляли полонених українських військових у Нью-Йорку, що в Донецькій області. Згодом вдалося полонити одного з групи росіян, яка стратила воїнів ЗСУ.

Про це повідомила бригада в соцмережах, передає Рубрика.

В "Азові" розповіли, що росіяни впритул розстріляли трьох беззбройних українських військових одного з суміжних підрозділів.

Обережно! Відео містить чутливий контент!

Пізніше бійці бригади полонили одного з окупантів, який розповів про злочин. За словами росіянина, військові отримати команду про штурм Нью-Йорка, однак виявилося, що війська рф зазнають там втрат, а більш ніж половину селища вже "відбив" "Азов".

Він заявив, що окупантам вдалося успішно наступати на вогневу точку, тоді в полон потрапили троє українських військових.

"Після того, як старший звʼязався з командуванням, йому по рації передали, що з полоненими возитися немає коли, полонених не брати, і дали наказ розстріляти, що група зробила", — розповів окупант.

Після того, як вони вбили українських бійців, потрапили під мінометний вогонь та атаку FPV-дронів — вся група була знищена. Вижив лише цей окупант.

Він сказав "Азову", що чув накази щодо розстрілів полонених по рації для інших окупантів, зокрема на "Первомайці".

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати