Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На Курахівському напрямку наші оборонці успішно відбили 15 атак ворога

13 червня, 21:52
Фото Генеральний штаб ЗСУ

Впродовж дня ворог намагається шукати шляхи аби вклинитися в нашу оборону та спробувати вибити українські підрозділи із зайнятих рубежів. Кількість бойових зіткнень по всій лінії фронту зросла до 77, повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

На Харківському напрямку російські загарбники не полишають намірів  потіснити українських захисників в районі Вовчанська. На цей час підрозділи Сил оборони успішно відбили дві штурмові дії противника, ще два боєзіткнення – тривають.  

На Куп’янському напрямку наші оборонці завадили трьом спробам ворога просунутися  в районах Синьківки, Петропавлівки, Стельмахівки та Берестового.   Ще один бій триває.  Населені пункти  Куп’янськ, Першотравневе та Степова Новоселівка продовжують потерпати від ударів російськими КАБами.

На Лиманському напрямку  всі шість штурмових спроб противника успіху не мали. Українські воїни  контролюють ситуацію.

На Краматорському напрямку від початку доби  російські війська вісім разів намагалися вклинитися в нашу оборону. Шість атак  українські воїни відбили.  Ще два боєзіткнення продовжуються.

На Покровському напрямку окупанти не зменшують темпів наступу.  Від початку доби ворог 30 разів атакував оборонні рубежі українських захисників.  24 штурмові дії агресора успіху не мали,  ще шість атак – тривають.

Впродовж дня 16 бойових зіткнень відбулося на Курахівському напрямку.  Наші оборонці успішно відбили 15 атакувальних дій ворога. Ще один бій триває. За попередньою інформацією, сьогодні втрати ворога на даному напрямку склали: 71 окупант, два танки та 11 бойових броньованих машин.

На Придніпровському напрямку нашими захисниками відбито п’ять атак ворога в районі Кринок. Ситуація контрольована.  

На решті напрямків обстановка суттєвих змін не зазнала.

Підтримуйте українське військо! Переможемо!

Слава Україні!

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати