Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Внаслідок атаки російського дрона на авто «Госпітальєрів» у Харківської області загинула медикиня Олександра Мулькевич

14 серпня, 22:23
Фото з фейсбук сторінки Медичний Добровольчий Батальйон Госпітальєри
Внаслідок атаки російського дрона на авто «Госпітальєрів» у Харківської області, за уточненою інформацією, загинула одна медикиня, друга дістала нетяжке поранення. Як передає Укрінформ, про це прессекретарка батальйону Ольга Мурка у повідомила коментарі Громадському.

Як у Фейсбуці повідомив Медичний добровольчий батальйон «Госпітальєри», загинула Олександра Мулькевич, з позивним Майк.

«У нас є багато того, що можна було б сказати про цю неймовірну людину, проте краще за все говорять слова наших «Госпітальєрів». «… я ніколи не зустрічав людину, якій під силу дійсно все! Всі наші спільні знайомі відгукувалися про неї як про "універсального бійця" який ніколи не відмовляв у допомозі, міг виконати будь-яку роботу, будь-який проєкт, при цьому завжди створюючи найприємніший «клімат», який тільки доводилося відчувати», - ідеться у повідомленні.

У батальйоні підкресли, що Майк була «неймовірною людиною, водієм, бойовою медикинею, командиром екіпажу і просто свідомою громадянкою нашої країни». Завжди мотивувала, сама теж прагнула навчатися, підвищувати навички, саморозвиватися. Завжди піклувалася про свій екіпаж, і не тільки. Не цуралася і неабияк як підтримувала новеньких у баті. Була взірцем у роботі та поза її межами.

«Під час знайомства з такими сильними і тендітними дівчатами, в голові зникає фраза «Дівчатам не місце на війні».. Герої не вмирають. Майк, нам буде тебе дуже не вистачати. Вже не вистачає. І біль розриває серце на шматки. Чудова, добра, усміхнена, сильна», - зазначили у батальйоні «Госпітальєри».

Як повідомляв Укрінформ, в селищі Білий Колодязь Харківської області росіяни атакували FPV-дроном машину медичного батальйону «Госпітальєри», раніше повідомлялося про двох загиблих медиків.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати