Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У південнокорейському місті Пхьонтек розпочався Тиждень української культури

18 вересня, 16:17
Фото Посольство України в Республіці Корея

16 вересня у м. Пхьонтек (Республіка Корея) розпочався Тиждень Української культури. Мешканці і гості міста мають можливість дізнатися більше про культуру та традиції України, повідомляє Посольство України в Республіці Корея.

На церемонії відкриття виступили артисти української громади Кореї (Українці в Кореї / Ukrainians in Korea), український струнний квартет «Ліберте», Дитячий хор м.Пхьонтек, і Танцювальне товариство «Калина» Університету іноземних мов Ханкук.

На галявині поруч з бібліотекою «Бедарі» було відкрито інтерактивні стенди для проведення майстер-класів зі створення паперових янголів і браслетів у національних кольорах.

Також, вперше в Кореї ми презентували Міжнародний марафон пересувних виставок "Формула миру в мистецтві дітей України", представлений дитячими творами з колекції БФ "Львівська дитяча галерея" (https://artclass.lviv.ua/en/).

У бібліотеці «Бедарі» реалізовано проєкт «Українська книжкова полиця», відкрито фотовиставку про Україну та виставку малюнків українських дітей, учасників Міжнародного Художнього Фестивалю МАЛЮЙ.UA.WAR.

Дякуємо всім, хто попри зливу, розділив з нами радість відкриття Тижня Української культури!

Щиро вдячні нашим співорганізаторам Фундації міжнародних обмінів м.Пхьонтек та мерії міста за організацію такої важливої події, а також нашим партнерам – БФ «Львівська дитяча галерея», Ukrainer in English, ADRUM - Association for the Development of International Relations. Дякуємо також студентам Університету іноземних мов Ханкук, волонтерам та артистам за безцінний внесок.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати