Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Ярослава Магучіх претендує на звання найкращої легкоатлетки Європи в 2024 році

20 вересня, 14:47
Фото uaf.org.ua

Європейська легка атлетика почала голосування за найкращих легкоатлетів і легкоатлеток континенту в 2024 році. Імена переможців оголосять 26 жовтня на урочистій церемонії в Скоп’є, а чи буде серед них українка Ярослава Магучіх, багато в чому залежить від уболівальників. Повідомляє пресслужба Федерації легкої атлетики України.

У 2024-му Магучіх побила світовий рекорд зі стрибків у висоту, який тримався 37 років. Українка на етапі «Діамантової ліги» в Парижі з першої спроби злетіла на 2.10 м. А менше, ніж за місяць, вона стала олімпійською чемпіонкою.

Крім Олімпійських ігор улітку-2024 Ярослава Магучіх виграла всі турніри, в яких брала участь, включно з чемпіонатом Європи та фіналом Діамантової ліги. Не було їй рівних і взимку. Єдиним турніром у приміщенні, з якого вона повернулася без золота, став чемпіонат світу в Глазго. Але й там учениця Тетяни і Сергія Степанових виграла медаль, ставши срібною призеркою.

Всі ці успіхи й стали запорукою того, що Магучіх увійшла до списку легкоатлеток, які претендують на звання найкращої в Європі.

Голосування вже розпочате й триватиме до 29 вересня на сайті Європейської легкої атлетики. Для того, щоб проголосувати, потрібно обрати ваших кандидатів та підтвердити свій голос, увійшовши в уже існуючий акаунт або створивши його.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати