Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Загарбники за добу змогли підійти до Новогродівки на два з половиною кілометри

26 липня, 14:50
Околиці Прогресу станом на кінець доби 25 липня. Територіальні здобутки окупантів за добу виділені темнішим кольором. Інфографіка Вільного радіо на основі мапи DeepState

Загарбники за добу змогли підійти до Новогродівки на два з половиною кілометри, захопивши нові позиції в районі автодороги на захід від Прогресу, повідомляє Вільне радіо.

Про це повідомили в аналітичному проєкті DeepState, коментуючи зміни на лінії фронту за 25 липня.

Російські загарбники за результатами минулої доби, 25 липня, мають нові просування на Донеччині. Про це повідомляє аналітичний проєкт DeepState.

Окупанти не зайняли нових населених пунктів за добу, додають аналітики, однак змогли ще на 2,5 кілометра підійти до центру Новогродівки, зайнявши позиції на південний захід від Прогресу. За результатами доби 24 липня загарбників відділяли від центру Новогродівки близько 11,3 кілометра, однак тепер їхня кількість зменшилася до 8,8 кілометра.

Генштаб ЗСУ повідомив, що станом на 22:00 25 липня на Покровському напрямку знову відбулося найбільше боїв за добу — 31. 18 з них ЗСУ до часу публікації зведення відбили, однак 13 досі тривали.

Також аналітики DeepState фіксували російські просування біля Лисичного, Желанного та Пантелеймонівки. Біля Залізничного та Івано-Дар’ївки ввечері, пишуть у проєкті, тривали бої.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати