Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Міноборони запустило процес зміни керівництва управління, відповідального за розробку та впровадження технічних специфікацій

27 червня, 19:49

Міністерство оборони України запустило процес зміни керівництва та реорганізації Головного управління розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗСУ, повідомляє Міністерство оборони України.

Крім того, Департамент політики закупівель Міноборони ініціював створення колегіального органу з питань організації розвитку матеріального забезпечення ЗСУ, який перегляне раніше прийняту технічну документацію та забезпечить прийняття нової у відповідності зі стандартами та практиками НАТО.

Ці кроки – принципова позиція команди Міноборони, а також частина стратегії Міноборони з підвищення прозорості та ефективності в системі матеріального забезпечення ЗСУ. Міністерство наголошує на своєму прагненні до забезпечення доброчесності в управлінні ресурсами та матеріально-технічним забезпеченням військових.

«Деякі технічні специфікації були розроблені кілька років тому, і наразі не відповідають вимогам ведення великої війни. Ми націлені переглянути всі специфікації, щоб допустити до торгів «Державного оператору тилу» якомога більше місцевих виробників, і забезпечити ЗСУ якісними тиловими товарами», – підкреслив керівник Департаменту політики закупівель Міноборони України Гліб Канєвський.

Міноборони цілеспрямовано продовжує роботу щодо покращення ефективності роботи міністерства та підвищення прозорості. Одна з цілей закупівельної реформи – спростити доступ для нових виробників та постачальників до закупівель для потреб ЗСУ, що має покращити конкуренцію і, відповідно, ціну та якість майна.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати