Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Міністр культури РФ вважає, що у росіян є зайва хромосома

22 січня, 13:11

Російська інтернет-спільнота активно обговорює інтерв'ю міністра культури Росії Володимира Мединського в якому він заявив, що в російського народу є одна зайва хромосома, повідомляє Російська служба Бі-бі-сі.

Інтерв'ю було опубліковано ще в жовтні минулого року американською російськомовною газетою "Русская жизнь", що видається в Сан-Франциско.

"Я вважаю, що після всіх катастроф, які обрушилися на Росію в двадцятому столітті, починаючи з першої світової та закінчуючи перебудовою, той факт, що Росія ще збереглася та розвивається, говорить, що у нашого народу є одна зайва хромосома", - сказав міністр в інтерв'ю.

Багато користувачів інтернету, дізнавшись про дане висловлювання Мединського, відзначили, що непарна кількість хромосом є ознакою "синдрому Дауна".

Як повідомлялося, Володимир Мединський був призначений на посаду міністра культури РФ в 2012 році, коли призначався новий уряд прем'єр- міністра Дмитра Медведєва . Тоді експерти відзначали, що Мединський - найбільше потрясіння - "міністр культури в дусі Геббельса", що закликає державу стимулювати появу патріотичних фільмів і книг.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати