Тепер весільною сукнею молодята зможуть поласувати на десерт

Сучасні наречені все частіше відмовляються виходити заміж у сукнях, узятих напрокат, воліючи шити весільне вбрання на замовлення, або ж купувати нове.
Тільки потім, після весілля, це плаття просто висить у шафі, адже в більшості випадків його навряд чи можна надіти куди-небудь ще. На модному показі Colombiatex fashion show у Медельїні молодий колумбійський кухар Хуан Мануель Баррієнтос (Juan Manuel Barrientos) продемонстрував альтернативні весільні сукні, які не лише виглядають вишукано і стильно, але й можуть стати відмінним десертом для молодят. Вся справа в незвичайному матеріалі для нарядів, а виготовлені вони з пелюсток троянд, вкритих цукровою глазур'ю.
Здалеку може здатися, що пишна спідниця кожної з їстівних суконь, представлених на модному показі, складається з мережив. Але якщо підійти трохи ближче, стане очевидно, що все це - самі звичайні пелюстки троянд. Правда, рожеві, червоні, помаранчеві і бордові вони лише в одному платті з двох. Друге ж цілком і повністю біле, ніжне, повітряне - а також солодке, апетитне, хрустке. Це і продемонстрував автор і кулінар, Хосе Мануель Баррієнтос, прямо на сцені відкусивши з кожного плаття по пелюстці.
Щоб образ нареченої був повністю завершеним, до їстівних суконь додаються такі ж ексклюзивні аксесуари. Так, прикраси моделей, включаючи кільця і шпильки для волосся та фати, зроблені з льодяників, і такий же їстівний букет наречена тримає в руках. З таким весільним вбранням можна навіть торт не замовляти. Хоча молодята напевно захочуть продегустувати диво-сукню наодинці, в інтимній обстановці, коли завершиться церемонія і гості розійдуться по домівках.
Для виготовлення незвичайних весільних суконь автору знадобилося покрити глазур'ю близько 4000 пелюстків троянд. А ось кількість цукру, витраченого на цю саму глазур, він скромно замовчує ...
Джерело: svit24.net