Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Зеленський готовий змінити керівництво правоохоронних органів за відсутності результату у справі Шеремета

10 жовтня, 22:16
Фото: president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський готовий змінити керівництво силових структур і правоохоронних органів у разі, якщо до визначеного терміну вони не забезпечать результату в розслідуванні вбивства журналіста Павла Шеремета.

"Якщо я скажу вам, у чому секретність цієї справи, то я просто візьму і зірву операцію. Я хочу, щоб ми закінчили цю справу. Я не займався цим питанням протягом двох років, тому я не сприймаю ці терміни на свій лад. Мені потрібен результат у цій справі. Ми хочемо знати деталі цієї справи, а найголовніше - ім'я вбивці. Давайте почекаємо, доки все це закінчиться... Якщо до того терміну, про який ми говорили з керівниками силових структур і правоохоронних органів, не буде результату, то будемо змінювати керівництво", - сказав Зеленський.

При цьому на прохання журналістів уточнити, про який саме термін ідеться, глава держави відповів, що не розголошуватиме цієї інформації: "Коли буде результат, ви погодитеся тоді з тим, що я був правий, не сказавши зараз вам про термін".

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати