Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

ДБР долучило скаргу Кротевича на Содоля до справи про прорив росіян на Харківщині

29 червня, 21:52
Фото: УНІАН

Державне бюро розслідувань розглянуло звернення начальника штабу бригади "Азов" Національної гвардії Богдана Кротевича і перевірить дії генерал-лейтенанта Юрія Содоля під час його командування обороною Харківського напрямку.

Про це Суспільному повідомили у пресслужбі ДБР.

У Бюро зазначили, що заяву Кротевича щодо можливого перевищення службових повноважень та некомпетентного командування військами з боку командувача ОСУВ "Хортиця" Юрія Содоля розглянули.

Як повідомили в ДБР, за результатами опрацювання звернення Кротевича приєднали до матеріалів фактової кримінальної справи щодо обставин прориву російськими військовими кордону в Харківській області, в якій, серед іншого, надається правова оцінка діям військового командування ОСУВ "Хортиця" під час планування та проведення оборонних операцій на цьому напрямку.

В Бюро пообіцяли перевірити всі обставини, які містяться у заяві представника "Азову".

Напередодні Кротевич повідомив, що отримав відповідь ДРБ, але не задоволений нею.

"Відповідь від ДБР отримав. Відповідю не задоволений. Далі вже робота адвокатів, вдячний всім? хто підтримує. Військових прошу не боятись давати свідчення (в тому числі непублічні), ми не відступимося", – написав він у соцмережі Х.

При цьому "азовець" не розкрив зміст відповіді.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати