«Нова ера ресторанів»
У Брюсселі тепер можна пообідати... під водою![](/sites/default/files/main/articles/02022017/12aqua.jpg)
Віднині гурмани можуть поласувати делікатесами брюссельської кухні... навіть під водою. Таку можливість надає нещодавно відкритий у Брюсселі ресторан під назвою «Перлина». Їдальня являє собою двометрову скляну сферу, яка розміщена на п’ятиметровій глибині у центрі глибоководного плавання NEMO33, де тренуються професійні водолази.
Гості (на фото — Ніколя Мушар з дружиною Флоренс) в скафандрах прямують до ресторану, куди досвідчений аквалангіст у водонепроникному контейнері доставляє їм їжу: гусячу печінку, салат з омарів і шампанське.
У скляній сфері є повітря, тому гурмани можуть без скафандрів обідати за столом, у той час як їх ноги занурені у воду. «Ми відкриваємо нову еру ресторанів», — цитує Reuters Джона Бернартса, який заснував басейн NEMO33 глибиною 33 метри десять років тому.
Випуск газети №:
№17, (2017)Рубрика
Тайм-аут