Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Щедрість та любов до України

Американські благодійники подарували лікарні Львова обладнання для реанімації та операційних
22 червня, 20:07

У лікарні Святого Луки Першого медичного об’єднання Львова (раніше – 8-ма лікарня) з’явилися сучасна наркозна станція та обігрівачі інфузійних (довенних. – Т.К.) розчинів.

Все це – подарунок від трьох американських родин – Dr. John Kerr, Mr. Scott and Kari Kerr та Mr. Jeffery Peete, про що «Дню» розповіли у Львівській міській раді.

Обладнання, вартість якого – понад 80 тисяч доларів, анестезіологи лікарні Першого медичного об’єднання використовуватимуть у реанімації та в операційних.

«Сучасне обладнання і фаховість лікарів – це запорука надання кваліфікованої і якісної допомоги навіть у найважчих випадках, – говорять у лікарні Святого Луки. – Обладнання, яке нам подарували американські родини, є потрібним у реанімаціях і операційних. Саме ці апарати допоможуть лікарям надавати допомогу на найвищому рівні. Щиро вдячні усім благодійникам за щедрість та любов до України!».

У лікарні додають, що наркозна станція укомплектована сучасними моніторами, що дозволяє лікарю постійно контролювати стан пацієнта і у разі необхідності миттєво реагувати на будь-які його зміни: «Цей апарат забезпечує максимальну безпеку хворого».

Спасибі доброчинцям!

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати