Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Емоцій у Раді більше, ніж у шоу-бізнесі»

Руслана хоче поділитися «Дикою енергією» з футболістами
17 червня, 00:00
«ВИ МЕНЕ НЕ ВПІЗНАЛИ?» РУСЛАНА ЛИЖИЧКО В ОБРАЗІ ЛАНИ З «ДИКОЇ ЕНЕРГІЇ» / ФОТО РУСЛАНА КАНЮКИ / «День»

У київському розважальному комплексі «Арена» Лижичко з’явилася в новому образі довговолосої блондинки з блакитними очима- лінзами та костюмі прибулиці з інших світів (а-ля Мила Йовович із фільму «П’ятий елемент»). Якби не ведучий вечора, то співачку навряд чи хтось би впізнав. На презентацію Руслана спізнилася: мовляв, депутатські турботи затримують. Щоб гості не нудьгували, з динаміків звучала її нова пісня «Дика енергія». За 45 хвилин очікування всі присутні вивчили її напам’ять. А щоб час не тягнувся довго, то влаштували забаву: на кріслі-реквізиті з кліпу кожен бажаючий міг не лише посидіти і сфотографуватися на згадку, але й отримати допінг (у рот любителям екстриму два ді-джеї-бармени одночасно вливали з пляшок горілку та лікер)... Тому, коли з’явилася Руслана, настрій у присутніх був досить веселим.

«От що зі мною зробила Верховна Рада, — з гумором зазначила Р. Лижичко, демонструючи свій новий імідж. — А тепер увага на екран». І понеслося техно у стилі фентезі, де героїні «Дикої енергії» довелося демонструвати каскадерські трюки: стрибати, бігати, лазити, висіти вниз головою. Руслана в образі Лани намагається знайти енергію, якої так бракує сучасному місту...

На прес-конференції політичні запитання перемішувалися з творчими. У співачки запитали про майбутню коаліцію в парламенті, яка все ніяк не народжується, але Руслана дипломатично сказала: «Сьогодні робиться багато різких заяв, але я вважаю, що треба відкинути дрібниці і думати про майбутнє. Адже сьогодні головне не питання: хто яке місце і портфель отримає, а яким курсом піде далі Україна. Я вважаю, що курсом євроінтеграції, тобто тим, який обрали люди, вийшовши на Майдан». Коли «День» поцікавився: «Чи можлива, на погляд Руслани, коаліція «Нової України» з Партією регіонів, співачка відповіла: «Думаю, що це неможливо, — а далі зазначила: — Я з подивом побачила, що емоцій на засіданнях та в кулуарах Ради, мабуть, більше, ніж у всьому нашому шоу-бізнесі»...

«Дика енергія» — перший музичний проект, який передує великому творчому циклу співачки. Кліп і сингл (в українській та англійській версіях) навіяні фантастичним романом популярних українських письменників Марини та Сергія Дяченків «Дика енергія. Лана». Кліп зняв на Кіностудії ім. О. Довженка молодий режисер Алан Бадоєв. «Дику енергію» можна назвати експериментом. Якщо в попередньому альбомі «Дикі танці» ритми минулого поєднувалися з мелодіями сьогодення, то нова робота Руслани — це спроба зазирнути в майбутнє. Восени заплановано випуск альбому та шоу-програми «Дика енергія». У планах команди Руслани зняти фантастичний фільм за романом подружжя Дяченків.

З 19 червня Лижичко вирушає в гастрольний тур Німеччиною. Як вона говорить: «Щоб підтримати збірну України на Чемпіонаті світу з футболу і зарядити їх енергією. Ми не програли, а просто не виграли. Нашим спортсменам треба мобілізуватися, налаштуватися на перемогу. У Німеччині я дам п’ять концертів. Ми їдемо з прапорами, майками, сувенірами з українською символікою. У нас є досвід «Євробачення»: коли у 2004 р. ми за тиждень перебування у Стамбулі зуміли досягти того, що про Україну знали не лише у місті, але і у всій Туреччині. Перша невдача повинна мобілізувати футболістів. Україно — вперед»!

Про те, як вдається співачці поєднувати творчість та політику, про уроки «Євробачення» — у найближчих номерах «Дня».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати