Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Андрій САННIКОВ: «У Білорусі знищено інститут виборів, а в Україні це зберегли»

7 грудня гостями «Дня» були екс-міністр закордонних справ Костянтин Грищенко та білоруський політичний та громадський діяч Андрій Санніков
07 грудня, 19:18
ФОТО МИКОЛИ ТИМЧЕНКА / «День»

7 грудня гостями «Дня» були екс-міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко та білоруський політичний та громадський діяч, координатор громадянської кампанії «Європейська Білорусь» Андрій Санніков. 

Ця зустріч відбувалась на тлі скандалу, який розгорівся між НАБУ та ГПУ, відтак ми попросили Костянтина Івановича прокоментувати це протистояння. Він, зокрема, вважає «неправильним створення спеціальних спецслужб для боротьби з корупцією, без вироблення загальної концепції як подолати це зло». Для цього, підкреслив він, «досить скористатися досвідом тих же США, де існує одна головна структура, яка займається цими питанням, Федеральне бюро розслідувань».

Тим часом Санніков зі свого боку погодився з думкою, що «на Заході не знають реальної ситуації в Білорусі». За його словами, «в Білорусі було знищено інститут виборів, що збережено в Україні».

Про рекомендації українській владі для посилення зовнішньої політики, чого очікувати від четвертого терміну Путіна чи може Україна бути впевненою щодо підтримки з боку Лукашенка та про інше читайте в наступних номерах «Дня».

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати