Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Пішов з життя Олександр Тодiйчук

Заступник голови НАК «Нафтогаз України»
04 березня, 12:01

На 62-му році пішла з життя дуже світла, завжди толерантна, справедлива та привітна людина — Олександр Сергійович Тодійчук. Колектив і читачі «Дня» пам’ятають його глибокі, змістовні статті та коментарі на теми енергетики і, зокрема, на тему українсько-російських газових стосунків. У них він виступав як переконаний український патріот, який обстоює політичну та енергетичну незалежність нашої країни і як державний діяч (це слово він вважав дуже гучним і помітно ніяковів, коли його так називали), — заступник голови НАК «Нафтогаз України», і як громадський активіст — засновник і президент Київського міжнародного енергетичного клубу.

Народжений на Волині, Олександр Тимофійович, звичайно ж, дуже любив свою малу Батьківщину. Але наша велика країна — Україна, якій він чесно служив на всіх постах, — від скромної посади інженера в Луцькому відділенні інституту «Діпроспецавтотранс» до глави правління такої потужної установи, як Інститут транспорту нафти в столиці і президента, глави правління одного з найбільших підприємств країни — «Укртранснафти», володіла всіма його помислами.

Це була людина, небайдужа до всього, що робилося в Україні, він завжди був готовий підтримати нову ідею, допомогти в реалізації інновацій, боровся за інвестиції, переживав за моменти, які їм перешкоджали. І головне — він любив усіх людей: своїх працівників, які приходили до нього за порадою та допомогою, іноземців, яких із задоволенням знайомив із досягненнями нашої країни і в яких сам вчився навичок ведення ефективного бізнесу.

Зайвим було б говорити, що в Тодійчука не було ворогів і було безліч друзів. Таким, життєлюбом, оптимістом і вірним товаришем, залишиться в нашій пам’яті Олександр Сергійович.

Колектив «Дня» висловлює своє співчуття з приводу тяжкої втрати всім рідним, близьким і друзям небіжчика. Світла йому пам’ять!

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати