Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На Львівщину й надалі релокуються підприємства

«День» неодноразово розповідав про те, що до Львівської області переїжджають підприємства з «гарячих точок» України
05 липня, 12:00

«День» неодноразово розповідав про те, що до Львівської області переїжджають підприємства з «гарячих точок» України.

Згідно з дописом, що його розмістив на своїй ФБ-сторінці керівник Львівської обласної військової адміністрації, від 24 лютого, від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, на Львівщині зареєстрували 4620 підприємств. «Йдеться про 4284 ФОПи та 336 юридичних осіб, – повідомляє Максим Козицький. – Галузі, у яких найбільше зареєстрували підприємства ФОПи, – комп’ютерне програмування та дизайн; роздрібна та оптова торгівля; транспортна промисловість та транспортні послуги; ресторанна діяльність і послуги харчування; салони краси та перукарські послуги.

Бізнесів юридичних осіб найбільше у таких галузях – роздрібна і оптова торгівля; харчова промисловість; будівельна промисловість; комп’ютерне програмування і дизайн; транспортні послуги».

Максим Козицький зазначає, що Львівська обласна державна адміністрація працює над тим, щоб релокувати на Львівщину якнайбільше підприємств, підтримати місцевий бізнес, створити бізнесменам комфортні умови, аби вони, своєю чергою, створювали нові робочі місця для усіх, хто живе на Львівщині. «Людям потрібна робота. Державі – податки. Робимо усе, щоб закрити усі ці запити», – говорить керівник ЛОВА.

Фото ЛОВА (ілюстративне)

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати