Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Риба на експорт

Катерина ШУЛЬЦЕ: «Представники німецьких торговельних мереж зацікавлені в стабільних поставках рибної продукції з України»
23 листопада, 10:18
ФОТО РУСЛАНА КАНЮКИ / «День»

«У рамках програми з розвитку форелівництва ми шукаємо нові напрямки та ринки збуту для української риби. Зважаючи на важку економічну ситуацію та інфляційні процеси в країні, розглядаємо можливість диверсифікації ринків збуту за рахунок поставок до європейських країн», — наголосив віце-президент Української культурної спільноти Олег Божик під час зустрічі представника Німецької торгово-промислової палати в сегменті рибництва (IHK Ostbrandenburg) Катерини Шульце з представниками осетрових і форелевих господарств Київської, Львівської та Чернівецької областей.

Учасники зустрічі обговорили налагодження співпраці з форелевими господарствами для вирощування риби в Україні та її подальшого експорту в Німеччину.

Шульце наголосила, що представники німецьких торговельних мереж зацікавлені в стабільних поставках рибної продукції з України. Найбільший інтерес — у лососевих і осетрових породах риб. Оскільки Україна має значні водні запаси, які дозволяють отримувати справжній органічний продукт.

Нагадаємо, 12 вересня 2016 року голова Держрибагентства Ярема Ковалів та генеральний директор Асоціації «Українських імпортерів риби та морепродуктів» Дмитро Загуменний підписали меморандум про взаєморозуміння та співробітництво.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати