Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Золоті» параолімпійці

Українські спортсмени продовжують виборювати нагороди на XI Параолімпійських зимових іграх
12 березня, 11:45

На Параолімпіаді-2014, що з 7 до 16 березня триває у Сочі, наші спортсмени продовжують здобувати перемоги. Так, учора, в четвертий день змагань, коли розігрувалися медалі у біатлоні та гірськолижному спуску, українці знову тричі підіймалися на п’єдестал пошани — Віталій ЛУК’ЯНЕНКО в біатлонній гонці на 12,5 км (із порушенням зору) виборов для України третю золоту медаль (друга — в його особистому заліку на Іграх), Людмила ПАВЛЕНКО здобула бронзову відзнаку в біатлоні в гонці на 10 км сидячи, а Олександра КОНОНОВА — срібну  в біатлонній гонці 10 км стоячи. До речі, в цій гонці чотири українки фінішували в першій сімці.

Нагадаємо, що перше «золото» на Іграх здобув 8 березня біатлоніст Віталій Лук’яненко в гонці на дистанції 7,5 км; наступного дня харків’янка Людмила Павленко виграла жіночу лижну гонку сидячи на 12 км і присвятила своє «золото» 200-річному ювілею від дня народження Тараса Шевченка.

Станом на вчора українська збірна на Параолімпійських іграх-2014 у Сочі здобула 11 медалей — три золоті, три срібні та п’ять бронзових. Загалом у командному заліку змагань збірна України перебуває на третьому місці, пропустивши перед собою Німеччину (4-0-0) та Росію (11-14-9). Фото Рейтер.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати