Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Етновир-2016»

Під такою назвою з 24 до 28 серпня у Львові відбудеться фольклорний фестиваль
23 серпня, 09:51
ФОТО З САЙТА EUROWINE.COM.UA

Цьогоріч у форумі візьмуть участь фольк-колективи з Індії, Польщі, Сербії, Чехії та України. Головною локацією фестивалю стане головна площа міста Лева — площа Ринок. Також особливі заходи в межах фестивалю відбуватимуться на площі Музейній.

— Щороку ми обираємо нові колективи, які вирізняються харизмою та сильною хореографією. Зараз ми долучили до учасників дуже яскравий колектив — Panghat Performing Arts Group із Індії. Колектив добре відомий у світі широким розмаїттям народних танців. Деякі з яких, кажуть, були передані самим Крішною. Чи це в честь богів, чи задля проведення весіль, але кожен танець має своє власне традиційне вбрання та оригінальну народну музику. Львів’янам та гостям міста буде на що подивитися, — цитує директора фестивалю «Етновир» Андрія СИДОРА i-pro.kiev.ua. Panghat Performing Arts Group представляє 23 танці хореографа Дейв Чайтаньї, майстра священних і традиційних танців. Завдяки веселощам та динаміці цей колектив переносить аудиторію в серце справжніх традицій Гуджарату. Для свого першого виступу в Україні Panghat також представить новий тип музики, пов’язаний з храмовою традицією.

Також за програмою «Етновиру» відбудеться «Етнофешн» — абсолютно новий формат фестивалю — показ мод в етностилі від учасників фестивалю та відомих дизайнерів. Традиційно діятиме і ярмарок «Кухні народів світу». 

Нагадаємо, Міжнародний фольклорний фестиваль «Етновир» відбувається під егідою Міжнародної ради організацій фестивалів фольклору і традиційних мистецтв (CIOFF(r)) при ЮНЕСКО та Міжнародної організації народної творчості (IOV).

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати