Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Оперні зірки виконають світові хіти

16 квітня в Києві відбудеться концерт «Ольга Микитенко запрошує»
14 квітня, 11:42
ФОТО КОСТЯНТИНА ГРИШИНА

Нині наша знаменита співвітчизниця є провідною солісткою Aalto Theater у м. Ессен (Німеччина), як запрошена зірка вона виступає на найпрестижніших сценах світу — «Метрополітен-Опера», Norwegian Royal Opera, Welsh National Opera, Berlin Staatsoper та ін., але не забуває про свою Батьківщину.

Своєю майстерністю вона радувала меломанів, виступаючи за програмою проекту «Українські оперні зірки у світі», який започатковано керівництвом Національної опери, коли у виставах театру виступають знамениті майстри, котрі нині живуть і працюють за кордоном, прославляють своїм мистецтвом нашу державу. І от нова зустріч з Ольгою Микитенко, котра ініціювала творчий проект, до участі в якому запросила своїх колег-солістів Національної опери України: Тараса Штонду, Сусанну Чахоян, Марію Березовську та Валентина Дитюка, які виступатимуть під супровід оркестру театру під орудою диригента Алли Кульбаби.

У програмі прозвучать увертюри, арії та дуети з популярних опер: «Весілля Фігаро», «Дон Жуан», «Чарівна флейта», «Викрадення із сералю», «Так чинять усі жінки» (В. А. Моцарт), «Набукко» і «Луїза Міллер» (Дж. Верді), «Лукреція Борджіа» (Г. Доніцетті) та ін. А у фіналі вечора всі учасники концерту виконають хіт Tonight із мюзиклу «Вестсайдська історія» Л. Бернстайна.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати