Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Чим вразила Apple цьогоріч?

Презентація новинок в Каліфорнії одразу вийшла у «топи» обговорення в соціальних мережах
14 вересня, 13:50
ФОТО REUTERS

Десять років тому світ став одразу набагато більшим і набагато меншим. Стів Джобс представив iPhone            — перший смартфон із виходом в інтернет, в якому досвід взаємодії — на першому місці. Це поклало початок нашої повної залежності від гаджетів. За цей час девайси значно еволюціонували, і тепер традиційне вересневе представлення нових лінійок від Apple щороку стає ньюзмейкером №1 світу технологій.

Голова компанії Тім Кук презентував відразу три нових смартфони, нову приставку Apple TV, а також модернізовані годинники Apple Watch Series 3. Варто зазначити, що один із рекламних роликів, присвячених новій серії «розумного годинника» Apple Watch, знімали... у столиці України. На відео можна легко впізнати приміщення київського вокзалу і платформу станції метро «Золоті ворота». Приємно, що протягом останнього часу Київ все частіше стає локацією для зйомок креативної реклами світових брендів.

Нова «лінійка» смартфонів iPhone 8 та iPhone 8+ стали «апдейтами» торішніх флагманів. Дизайн залишився колишнім, але тільки візуально. Рамка корпусу — так само з металу, але «спинка» нових гаджетів зроблена зі скла — таке рішення було потрібно для появи нової функції бездротової зарядки.

Натомість довгоочікуваний iPhone X (назва вимовляється ten, модель присвячена десятиріччю компанії) буквально «нашпигований» новаціями. Екран займає майже всю поверхню передньої панелі за винятком виступу нагорі для динаміка, діагональ складає 5,8 дюйма. Кпопки Home, як і передбачалося, немає. Розблокувати телефон можна доторком або за допомогою сканеру обличчя власника, який визначатиме його навіть при змінах у зовнішності. Наприклад, ви одягнете окуляри, зміните стрижку чи збриєте бороду. Водночас смартфон вже став найдорожчим в історії бренду.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати