Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Друкована The New York Times існуватиме ще принаймні 10 років

переконаний гендиректор американського видання
16 лютого, 14:04
ФОТО REUTERS

Генеральний директор американського видання The New York Times Марк Томпсон вважає, що друкована версія газети проіснує ще 10 років, повідомляє Укрінформ з посиланням на Huffpost. «Я вважаю, що наші друковані продукти в США виходитимуть ще принаймні 10 років», — сказав він під час інтерв’ю на CNBC. На думку Томпсона, в найближче десятиліття кількість друкованих видань зменшиться, і натомість вони переходитимуть на онлайн-версії. Він наголосив, що хотів би бачити, як друкована версія виживає і процвітає, але рішення щодо її збереження буде ухвалюватися виключно на основі економічних показників. «Наш план — продовжувати обслуговувати наших постійних передплатників (друкованої версії газети), скільки ми зможемо це робити. Але водночас ми будуватимемо наш цифровий бізнес, щоб у нас була успішна компанія, яка розвивається, та успішна новинна редакція, коли друкована версія нарешті піде в минуле», — додав він.

Як відомо, The New York Times — найстаріша і третя за популярністю після The Wall Street Journal і USA Today щоденна газета у США. Була заснована 18 вересня 1851 року і видавалася з тих пір без перерви.

Нагадаємо, свого часу «День» вийшов на ринок зі слоганом «Америка читає The New York Times, а Україна читає «День». Справді, час диктує нові умови — стрімкий розвиток цифрових ЗМІ здається невпинним. «День» залишається зі своїми читачами і в друкованій версії, але водночас радимо слідкувати за нами і на сайті та «Фейсбуці», передплачувати pdf-версію українською  та англійською.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати