Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Iз NewsOne звільнилися генпродюсер і двоє ведучих

Євгеній КИСЕЛЬОВ: «Іду з каналу, щоб розпочати роботу над новим проектом»
13 січня, 13:38
СКРІНШОТ ВІДЕО

Однією з перших гучних медіановин нового року стала інформація про звільнення з каналу NewsOne трьох ключових фігур: генерального продюсера Олексія Семенова та ведучих Матвія Ганапольського і Євгенія Кисельова. Новину на своїй сторінці у «Фейсбук» повідомив Олексій Семенов. За його словами, разом із колегами вони працюватимуть над новим проектом, яким сподіваються відкрити «нову сторінку медіаісторії країни». Невдовзі повідомлення зникло з «фейсбук»-сторінки Семенова, однак джерела «Дня» на NewsOne підтвердили, що Семенова, Ганапольського та Кисельова на каналі вже немає. Своє звільнення в коментарі нашому виданню констатував і Євгеній Кисельов, який на момент розмови перебував за кордоном. «Я йду з NewsOne, бо розпочинаю роботу над новим проектом, — повідомив Кисельов. — Жодних образ чи претензій до каналу в мене нема — пропрацював тут півроку й маю про цей період лише хороші спогади». Водночас будь-які деталі про свій новий проект телеведучий повідомити відмовився. Олексій Семенов, який став генеральним продюсером NewsOne у січні 2015 року, а до цього працював генеральним продюсером телеканалу «112 Україна», на дзвінок «Дня» не відповів.

Доки ж офіційний анонс нового проекту ще не відбувся, в медіасередовищі ширяться різноманітні версії. Так, видання «Детектор медіа», з посиланням на власне джерело, повідомило, що Олексій Семенов планує створити міський київський канал, який фінансуватимуть люди, нібито близькі до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Водночас, за інформацією політичного експерта, директора Communication group Володимира Манька, Семенов, Кисельов і Ганапольський отримали пропозицію працювати на каналі «Тоніс», який має скласти конкуренцію «112 Україна» та NewsOne. Про це він повідомив на своїй сторінці у «Фейсбук».

«День» уважно стежитиме за змінами вітчизняного медіа-ландшафту та першим інформуватиме читачів про важливі події в інформаційному просторі.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати